divendres, 21 d’octubre del 2011

Cake balls





Hem escollit aquesta recepta perquè voliem fer alguna cosa amb pa de pessic però no teniem clar el què. Així que, quan la nostra professora, l'Anna, ens va ensenyar les cake balls no vam dubtar ni un segon. Ens va semblar fantàstic!

Ingredients:
-Pa de pessic
-Llet condensada, formatge cremós o crema de cacao
-Xocolata blanca o negra per decorar

Elaboració:
En un bol ficar el pa de pessic i esmicolar-lo totalment.
Es barreja amb la llet condensada ( o el formatge o la crema de cacao, al gust)  fins a conseguir una pasta amb consistència.
Es fan les boletes i es deixen reposar i refredar a la nevera.
Quan són fredes es cobreixen amb xocolata blanca o negra, prèviament desfeta.
Es decoren com es vulgui.


We chose this recipe because we wanted to do something with sponge cake but we did not clear why. So, when our teacher, Anna, taught us the cake balls did not hesitate even a second.
We felt great!

ingredients:
-Cake
-Condensed milk, cream cheese and cocoa cream
-white or black chocolate to decorate

Instructions:
In a bowl put the sponge cake and shred it completely.
Mix with the condensed milk (or cream cheese or cocoa, to taste) to achieve a paste consistency.
We make the balls and let them rest and cool in the refrigerator.
When they are cold you like cover with white or black chocolate previously undone.
We decorate as.




                                                                                     

1 comentari:

  1. Ostras! Boníssimmmm!
    Quina bona pensada que heu fet, juntament amb l’Anna.
    Però després d’un postre tant dolcet, seria necessari fer una bona estona d’exercici físic (caminar de pressa, córrer, jugar, practicar algun esport... ja sabeu)
    El pa de pessic i la llet condensada porten sucres i no parlem de la xocolata tant la blanca com la negra.... em sembla que amb una bona classe d’Educació Física seria ideal per “cremar” aquests hidrats de carboni.
    I parlant de classes d’EF, aviat ens veurem pel pati!

    ResponElimina